ArtCaffe

ArtCaffe
@klubkomedija @sandrahaluzan @artcaffe @ninasimone @jazz

Sjajna Sandra Halužan izvedbama legendarne Nine Simone oduševila mnogobrojnu publiku u Klubu Komedija

Sandra Halužan  očarala je publiku svojim iznimnim talentom i strastvenom izvedbom na koncertu održanom u Klubu Komedija, a pod nazivom “Hommage to Nina Simone”. Ova glazbena večer bila je prava poslastica za ljubitelje glazbe i prigoda za užitak u svirci talentiranih glazbenika, gdje su se spojili virtuoznost izvođača i emotivnost Nine Simone koju su dočarali na najbolji mogući način.

@klubkomedija @sandrahaluzan @artcaffe @ninasimone @jazzJedan od ključnih elemenata koncerta bio je izvanredan bend koji je pratio Sandru Halužan. Sjajno su interpretirali složene aranžmane Nine Simone, pružajući autentičnu atmosferu koja je vjerno odražavala duh originalnih skladbi. Virtuoznost svakog člana benda dodala je poseban sloj kompleksnosti i dubine izvedbama, a tome je pridonijela i sama Sandra, koja je uz sjajne vokalističke dionice pokazala i zavidne sviračke sposobnosti čak na dva instrumenta, klarinetu i  saksofonu.

@klubkomedija @sandrahaluzan @artcaffe @ninasimone @jazzUistinu atraktivan nastup u kojem je Sandra Halužan svojim vokalnim izvedbama dočarala snažnu prisutnost duha Nine Simone na pozornici vodio je publiku u neko drugo vrijeme pričajući ovu čarobnu glazbenu priču. Njezina sposobnost prenošenja emocija i interpretacija tekstova bila je izvanredna, a publika uvučena u svaku notu, osjećajući snagu i strast pjesama koje je izvodila.

@klubkomedija @sandrahaluzan @artcaffe @ninasimone @jazzPoseban dojam ostavile su i vokalne gošće Lela Kaplowitz, Marija Kalmeta i Lucrecia Aragón, što je publika osobito toplo primila slušajući ovaj fantastični raspon glasova, od Lelinog impresivnog alta do šarmantne i talentirane Marije Kalmete. Njihove izvedbe dodale su raznolikost i dinamiku koncertu, obogaćujući zvuk i donoseći vlastiti pečat interpretacijama. Harmonija između glavnih izvođača i gošći stvarala je čarobnu atmosferu koju je teško zaboraviti.

U konačnici, “Hommage to Nina Simone” bio je nezaboravan glazbeni doživljaj kakvi se u posljednje vrijeme sve češće događaju u Klubu Komedija, a Sandra Halužan i njezin fantastičan bend, uz podršku talentiranih vokalnih gošći, uspjeli su stvoriti iznimno autentičan dojam, čuvajući duh i nasljeđe Nine Simone na najbolji mogući način. Uvjereni smo da će i sljedeći jazz koncerti u nizu u prostoru Klubu Komedija biti na istom tragu.

Autorica: Žana Begić

Fotografije: Dario Bajurin/Opis film

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)