ArtCaffe

ArtCaffe
@PhatPhillie @filipivelja @hiphop @artcaffe @unimedia @opisfilm

Filip Ivelja, poznatiji kao Phat Phillie, ili od hip-hopa do kuhanja

Filip Ivelja, glazbenik, radijski voditelj, promotor hip-hopa. U ArtCaffeu nam je govorio o hip-hopu kao modernoj umjetnosti, o tome mogu li i kako žene postati reperice, kako je otkrio tu vrstu glazbe… Otkrio je u razgovoru i  kako provodi svoje slobodno vrijeme, koliko i na koji način je posvećen glazbi, gdje drži sve svoje marljivo skupljene memorabilije i hoće li ih i kad izložiti široj javnosti. ArtCaffe uvijek donosi više!

Pogledajte emisiju na našem Youtube kanalu i kliknite subscribe:

Filip nam je govorio i o svojoj strasti za kuhanjem, o povezanosti s Lastovom i glazbenim počecima uz violinu i klasičnu glazbu uz oca, poznatog kontrabasista Zagrebačkih solista. Otkrio nam je i svoje planove za osnivanje muzeja hip-hopa te pričao o skupljanju memorabilija, o svojim radioemisijama i vječnom lovu na dobru glazbu, ali i o suvremenoj američkoj umjetnosti, gostovanjima i upoznavanjima velikih glazbenih zvijezda.

O Filipu Ivelji

@PhatPhillie @filipivelja @hiphop @artcaffe @unimedia @opisfilmFilip Ivelja, poznatiji kao Phat Phillie, istaknuti je svjetski DJ, čija je karijera obuhvatila nastupe diljem brojnih klubova i festivala visokog ugleda. Njegova strast prema glazbi proširila se i na hip-hop, gdje je postao kultna figura hrvatske scene, te menadžer Blackout Crewa, novinar i radiovoditelj. @PhatPhillie @filipivelja @hiphop @artcaffe @unimedia @opisfilm Izvan svijeta glazbe, Filip je predan obiteljski čovjek, posvećen suprug i otac, često provodeći vrijeme u kuhinji ili s obitelji. Hip-hop je za njega više od glazbe, to je ljubav koja traje već 32 godine, a on je uvijek bio lojalan tom žanru, koristeći svoj utjecaj za promicanje pozitivnih vrijednosti. Među brojnim uspjesima, ističe nastup u New Yorku 2009. s DJ Premierom i drugim velikanima te organizaciju Fresh Island Festivala na Pagu. @PhatPhillie @filipivelja @hiphop @artcaffe @unimedia @opisfilmNjegov globalni uspjeh nije bio san, ali s vremenom je postao realnost, razvijajući međunarodne suradnje i nastupe diljem Europe. Nastup na Pannonianu za njega je velika čast, ističući zadovoljstvo zbog sudjelovanja u ovom događaju te se veseli glazbenom programu i gastronomskim užicima. U budućnosti, fokusira se na Fresh Island na Pagu, ljetnu turneju te suradnje na novom albumu s britanskim The Brand New Heavies sastavom i zagrebačkim producentom Kooladeom.

Autorica: Žana Begić

Fotografije: Ivan Mihaljević/Unimedia/Opis film

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)