ArtCaffe

ArtCaffe
@klubkomedija @standup @artcaffe

Stand-up “Showtime” za ljubitelje smijeha i dobre zabave u Klubu Komedija

Večer “Showtime” 14. ožujka u Klubu Komedija donosi presjek najboljeg materijala troje veterana hrvatske stand-up scene, ali i prigodu da se predstave dvoje novih, osebujnih stand-up komičara iz Rijeke i Zagreba. U poplavi one man showa – koji jesu najbolja stvar na svijetu ako postoji velika podudarnost u ukusima baš tebe i baš tog komičara, ali su i najveći promašaj ako već na početku večeri otkriješ da ti i baš taj komičar niste na istoj valnoj duljini – večer “Showtime” je rokoko i barok stand-up komedije. Predstavljamo se s pet izvođača: uglavnom muškarci, ali ipak i jedna žena, brz ritam, velike izmjene i šansa da bar jedan ili više njih budu baš po tvom ukusu.

Karte kupite radnim danom na blagajni kazališta Komedija u Oktogonu ili na sljedećoj poveznici: SHOWTIME – Stend up

Stand-up je prilagodljiva forma pa možete naletjeti na stand-up komičare u tržnom centru, na domjenku ili na Youtubu pogledati stand-up specijal nekog poznatog komičara. Premda se stand-up može ostvariti u različitim formatima, to je žanr koji zablista samo u klupskom prostoru. A klupski prostor Kluba Komedija je vjerojatno jedan od najljepših u cijeloj Hrvatskoj. Doživjeti uživo stand-up komediju je jedinstveno iskustvo, a u ovom skladnom prostoru stvori se i posebno topla atmosfera bliskosti između izvođača i publike.

Dođite i iskusite uživo stand-up komediju na večeri druženja s manje-više inteligentnim humorom, lišenim prostačenja. Ružne riječi nam se znaju zalomiti, ali nikada kao poanta, nego samo kao retorički sastojak koji dočarava misao i osjećaj šale.

@klubkomedija @standup @artcaffe

 

 

 

 

 

Tko će nas nasmijavati?

DOMAGOJ PINTARIĆ zagrebački je stand-up komičar, podcaster i youtuber. Humor mu je opservacijski, odnosno ismijava nelogičnosti na koje smo se svi navikli i prihvatili ih. Trenutno je u jednostranoj vezi, odnosno žena koja mu sviđa ne zna za njega da postoji, iako ponekad pronađe tragove u kući, čuje šuškanje u grmlju i vidi da joj je netko prekopao smeće.

ZVONKO KOŽIĆ komedijom se bavi da bi mu mama ozbiljno shvatila da se on nikad neće uozbiljiti. Već 10 godina nasmijava široke mase u uskim prostorima. Najviše voli misice, jer su puno kraće od običnih misa. Nikad neće biti papučar, jer on nosi šlape.

MIRANDA LONČAR se od 2008. bavi stand-up komedijom, a komentari su da joj posljednjih par godina to i ide. Voli budalast humor, a opet i da ima neku poruku. Voli svaku publiku, a omiljena joj je ona koja se glasno smije: ljudi koji širom otvore usta neopterećeni svojim izgledom u trenutku napadaja smijeha. Komedija uživo je neka vrsta igre zavođenja. Ta bliskost gospođu Lončar pali. Bar nešto, jer je već godinama u braku.

Narodna stranka bila je ponos i nosilac borbe hrvatskog naroda za slobodu u 19. stoljeću, slušanje narodnjaka s druge strane nije naš ponos. Osim ako se zoveš ROKO HRANJEC. Zagrebački dečec, kultura, prosim lepo i subote u narodnjačkim klubovima. Ponedjeljak ujutro, ured, šminkerska ekipa i Roko koji ne skriva gdje je izgubio glas sa subote na nedjelju. To je naš Roko. Hrabrost, dosljednost i loš ukus. Roko je takav spoj suprotnosti: obrazovan i znate već, da je morao razviti zavodljivu personu kojoj ne možete odoljeti i kad vaš mozak to stvarno želi. S njim se smijete i kad se s njim uopće ne slažete.

ANTONIO MORIĆ je prije godinu dana dobio sina i shvatio da mora dignuti amatersko bavljenje stand-up komedijom na višu razinu. Ne zbog komedije, ne zbog para, zbog preživljavanja. Njegova motivacija, odnosno bijeg od zahtjeva jedne bebe, je tako visoka da je u godinu dana napravio čuda u svijetu stand-upa i od komičara amatera postao jedan od onih čiji se nastupi najviše pamte po dobrom timingu i vješto formuliranim punchevima.

Autorica: Žana Begić

Fotografije: arhiva

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)