ArtCaffe

ArtCaffe
ArtCaffe_Vracam se zagrebe tebi

“Vraćam se Zagrebe tebi” na koncertu ispred HNK u Zagrebu izvodit će se najljepše pjesme posvećene voljenom gradu

U programu nazvanom Vraćam se Zagrebe tebi u subotu 8. srpnja s početkom u 21.30 sati na koncertu ispred Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu izvodit će se najljepše pjesme i bezvremenski hitovi posvećeni Zagrebu a predvođeni autorima Nikšom Kušeljom i glazbenim producentom Antom Gelom.

Na glazbenom spektaklu pjesme će pjevati glumci zagrebačkog HNK uz goste koji u suradnji s Jutarnjim listom planiraju večer za pamćenje.
U dobroj atmosferi uz bend Ante Gele svoje će vokalno umijeće pokazati Filip Vidović, Lovro Juraga, Jelena Perčin, Glorija Dubelj, Alma Prica, Lana Barić, Iva Jerković, Ksenija Marinković, Ana Begić, Ivana Boban, Gita Hajdarhodžić, Iva Mihalić, Igor Kovač, Ivan Colarić, Rok Juričić, Mirta Zečević, Slavko Juraga, Goran Grgić, Franjo Kuhar te sopranistica Darija Auguštan i tenori Filip Filipović i Ivo Gamulin Gianni.

Vraćam se, Zagrebe, tebi na pozornici ispred kazališta glazbeno će ispreplesti razne glazbene žanrove posvećene velikim zagrebačkim autorima, pjesnicima, aranžerima, pjevačima i bendovima.
Ovaj posebni koncert ima duboku simboliku – posvećen je Zagrebu i njegovoj bogatoj glazbenoj baštini. Naša iznimna izvođačka postava interpretirat će pjesme koje su posvećene prekrasnom Zagrebu, te će tako odati počast svim velikim autorima, skladateljima, pjesnicima i aranžerima koji su svojom umjetnošću zauvijek ostavili trag u srcima Zagrepčana, rekao je autor koncerta i glumac Drame HNK u Zagrebu Nikša Kušelj.

Autorica: Žana Begić

Fotografija: arhiva HNK u Zagrebu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)