ArtCaffe

ArtCaffe
ArtCaffe_Zvoncica vuckovic

Zagreb, New York, Milano, Pariz… od djevojčice u baletnim cipelicama do revija za poznate kreatore – životni put Zvončice Vučković

Zvončica Vučković, jedna od naših najpoznatijih i najdugovječnijih manekenki i fotomodela s velikom i plodnom međunarodnom karijerom. Zvona, kako je zovu prijatelji, i danas – nakon nekoliko desetljeća karijere – nosi revije te snima reklame za poznate brendove u središtima europske mode kao što je Milano. U ArtCaffeu otkriva nam kako je od balerine došla do fotomodela, manekenke i glumice, kakva iskustva ima sa svjetskih modnih pista, koja je tajna njezina izgleda i što bi preporučila djevojkama koje žele ući u svijet mode. ArtCaffe uvijek donosi više!

Pogledajte emisiju na sljedećoj poveznici:

Zvončica Vučković, poznatija kao Zvona,  u svojoj je bogatoj karijeri živjela i radila u mnogim svjetskim središtima, poput Parisa, New Yorka, Milana, Firenze, živjela je u Kanadi, ali nikad iz srca nije ispustila Zagreb i domovinu. U emisiji nam je govorila o tome kako moda nikad ne izlazi iz duše i ispričala nam je kako i zašto se odlučila vratiti na modne piste u zrelim godinama. Što je to Zagreb nekad imao i zašto su u Milanu, gledajući snimke iz Zagreba, mislili da se radi o Parizu i obrnuto. Jesu li nestali stari majstori koji su znali izraditi vrhunske modne proizvode?

ArtCaffe_zvona vuckovicZvončica Vučković iznimno je talentirana hrvatska manekenka koja je osvojila srca publike na domaćim pistama,  ali i u velikim svjetskim modnim centrima,

Vrlo rano pokazala je strast prema modi i umjetnosti. Od malih nogu je bila posvećena baletu, no naglo je izrasla pa je već u tinejdžerskim godinama primijećena zbog svoje prirodne ljepote i karizme. Visina, izražajne crte lica i elegantno držanje činili su je idealnom kandidatkinjom za svijet mode. Ubrzo je postala omiljeno lice brojnih revija i kampanja te je započela svoju uspješnu karijeru kao manekenka. Zvona je brzo postala poznata po svom jedinstvenom stilu i sposobnosti da prenese različite emocije pred objektivom. Njezina strastvenost i predanost poslu osigurale su joj suradnju s renomiranim dizajnerima i modnim kućama, kako u Hrvatskoj, tako i diljem svijeta.

ArtCaffe_zvona vuckovicUnatoč svojoj uspješnoj karijeri, Zvona je uvijek ostala skromna i prizemljena osoba. Izvan svijeta mode, posvećuje se humanitarnom radu i podržava različite dobrotvorne organizacije. Njezina ljubaznost i toplina osvajaju ljude oko nje te je postala inspiracija mnogima koji je poznaju. Uz svoj profesionalni uspjeh, uz podršku svojih najbližih uspješno balansira između karijere i privatnog života.

ArtCaffe_zvona vuckovicZvona Vučković je tako postala simbol elegancije, snage i ljepote u svijetu mode. Njezin nevjerojatan uspjeh i utjecaj na industriju dokaz su da talent, predanost i autentičnost mogu otvoriti vrata nevjerojatnim prilikama. Njezina priča je inspiracija za sve mlade ljude koji sanjaju o ostvarenju svojih ciljeva i pronalasku vlastitog puta u svijetu mode.

Autorica: Žana Begić

Fotografije: Ivan Mihaljević Opis film/Unimedia

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)