ArtCaffe

ArtCaffe
@knap @izaparavana @artcaffe @premijera

Premijera predstave ‘Iza paravana’ popraćena dugim ovacijama publike za Katarinu Baban i Vladimira Posavca Tušeka

Premijeru u KNAP-u podržala su i brojna poznata lica kao što su: Petra Kraljev, Momčilo Otašević, Petra Kurtela, Martina Stjepanović, Bojan Jambrošić, Matko Knešaurek, Iskra Jirsak, Paolo Magelli, Mia Krajcar, Matija Prskalo, Goran Grgić, Csilla Barath Bastaić, Katarina Arbanas…

@knap @izaparavana @artcaffe @premijera Katarina Baban i Vladimir Posavec Tušek briljirali su pod svjetlima reflektora i oduševili ove subote, 20.1.2024. godine, punu dvoranu na premijeri predstave „Iza paravana“ u Kazalištu KNAP. Pokazale su to i duge ovacije koje su mnogo puta vraćale ovo dvoje briljantnih glumaca na naklon.

@knap @izaparavana @artcaffe @premijera Nakon rasprodane pretpremijere i fantastične reakcije publike najavljene su i nove izvedbe, a prva je već 27. siječnja 2024. za koju možete rezervirati ulaznice na e-mail: knap@knap.hr ili ih kupiti online na: Iza paravana – 27.1.2024.

Ovo je iznad svih naših očekivanja i osjećaj je predivan – jednoglasno su ustvrdili glumci, dok su brojni komentari publike koji su se nakon predstave mogli čuti ponavljali – KNAP ima novu hit predstavu!

@knap @izaparavana @artcaffe @premijera Premijeru su podržala i brojna poznata lica kao što su: Petra Kraljev, Momčilo Otašević, Petra Kurtela, Martina Stjepanović, Marko Hergešić, Bojan Jambrošić, Matko Knešaurek, Iskra Jirsak, Paolo Magelli, Mia Krajcar, Matija Prskalo, Goran Grgić, Zoran Vakula, Davor Meštrović, Csilla Barath Bastaić, Katarina Arbanas, Karmen Sunčana Lovrić… Autorski tekst Dore Delbianco i u režiji Tihane Strmečki romantična je komedija, a u osnovi je priča o ljubavi, i to o onoj najljepšoj – iznenadnoj, neočekivanoj i spontanoj. Susret dvoje stranaca zauvijek mijenja njihove živote.

Predstava “Iza paravana” ostvarena je uz podršku udruge „Sve za nju“ te promiče važnost ženskog zdravlja i prevencije. Predstava u kojoj se publika ne prestaje smijati od prve do zadnje minute, a mnogi su prepoznali i neke detalje iz svojih života te pustili pokoju suzu, na repertoaru je već u subotu, 27. siječnja u 20 sati u Kazalištu KNAP.

Dođite pogledati “Iza paravana” i dopustite da vas odvede dalje od svakodnevice, kao neka ljubavnička afera, ukradeno vrijeme za sebe, kao siguran bijeg od realnosti koja nas svakodnevno melje.  Također, s ovom premijeom KNAP je ujedno najavio i čitav niz novih i atraktivnih produkcija.

Autorica Žana Begić

Fotografije: Jasmina Mihoč/KNAP

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)