ArtCaffe

ArtCaffe
ArtCaffe_Adam Koncic_Kaj je ljubav_Komedija

Adam Končić premijerom videospota u Klubu Komedija najavio glazbeno-poetsku predstavu “Kaj je ljubav”

Nakon dvaju kabareta “Noćas ću…“ i  „Adam i ona“, glumac i pjevač kajkavskog podrijetla te stalni član GK Komedija Adam Končić, napravio je novu glazbeno- poetsku predstavu. U koprodukciji GK Komedija i udruge „Glumački festival u Krapini“, ova je predstava, za razliku od prva dva Končićeva kabareta, smještena u današnje vrijeme. Na području Zagreba, Krapine, Varaždina… govori se kajkavski, a ovom kabaretskom formom Končić, koristeći ga, daje svoju posvetu ljepšem spolu!

Atmosferu predstave prenosi naslovni song “Kaj več od ljubavi vrijedi” snimljen u Klubu kazališta Komedija, Cesarčeva ulica 2., u kabaretskom ambijentu gdje će se predstave i izvoditi. Pogledajte spot u produkciji Unimedia/Opis film.

U spotu za pjesmu uz Adama sudjeluju i članovi orkestra: violinist Petar Haluza, violončelist Vinko Grubešić, gitarist Alan Dović i pijanist Tomislav Parmać te njihova kolegica, glumica i pjevačica, atraktivna Tea  Nuić, a glazbeni producent i aranžer je maestro Josip Cvitanović. Predstava će sigurno biti zanimljiva damama, uz romantičnu poeziju i vječno inspirativne i intrigantne muško-ženske odnose.

Spot je snimljen prema ideji Adama Končića i poseban akcent je stavljen na “slow motion” kadrove, pa je zbog toga korištena filmska kamera RED Raptor 8K, a snimano je u 125 fms, te filmska led rasvjeta APTURE LED. Producent videospota je Unimedia, redatelj je Dario Bajurin, snimatelj Ivan Mihaljević, a za postprodukciju i mastering zaslužan je Opis film.  To je ekipa koja djeluje unutar klastera “Dubrovnik produkcije” i poznati su po produkcijama televizijskih reklama i promotivnih filmova, glazbenih spotova, produkciji live koncerata, predstava, ali i dokumentarnih te igranih filmova.

Pogledajte galeriju fotografija sa snimanja u Klubu Komedija, tzv. kabaretske scene GK Komedija, u kojem se izvode mnogi programi.

Predstava “Kaj je ljubav” premijerno se prikazuje od 14. veljače 2023., a bit će na programu prema rasporedu kluba. Karte se mogu kupiti online na ulaznice.hr.

Autor: Žana Begić

Fotografije: Jasmina Mihoč/Opis film, naslovna fotografija foto Novković

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)